homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-5

#77 2009-08-17 23:13:37

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

ce povesti triste. Cand citesc asa ceva ma gandesc la cat de bine o duc eu, la ce barbat bun am si doresc din tot sufletul ca si restul femeilor sa aiva parte de dragoste si de barbati cumsecade.

M-a amuzat total faza cu diureticul, insa asta nu e pedeapsa.

Kat_utza sper sa ai taria candva sa te eliberezi de povara asta pe care o numesti iubitul tau. E groaznic ca stai cu el din cauza ca ti-e frica. Vorbeste cu parintii sau cu prietenii sa te sprijine sa scapi cumva de el. Peste ani de zile iti va parea rau si insa te vei comporta probabil la fel, deci vei ramane cu el, ca daca tot ai stat atatia ani, mai stai cativa si tot asa te amagesti si vei fi nefericita o viata intreaga. Zici ca nu vrei sa te casatoresti cu el insa candva cand testul de sarcina va fi pozitiv tot o vei face si atunci va incepe cu adevarat cosmarul. Gandeste-te bine....

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#78 2009-08-17 23:14:06

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

kat utza, eu zic sa pui punct. omul ce iti da o palma o face si a doua oara. taie raul din radacina cat mai ai timp. ca daca iti intemeiezi o familie cu el, nu se stie cat o sa tina si cat o sa suferi. viata e frumoasa si fara el! puss succes, sa ne tii la curent cu ce faci.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#79 2009-08-18 00:02:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu am avut o relatie de 5 ani, prima mea relatie serioasa, in primul an nu ne-am certat nici macar odata, nu-i venea nimanui sa creada cat de bine ne putem intelege..... Si dupa 5 ani am plecat din cauza ca nu mai suportam scandalurile. Deci in timp se pot schimba multe.
Primii doi a fost totul perfect, in al 3 lea, am inceput sa nu prea mai am incredere in el, pentru ca il prinsesem ca imi ascundea diferite lucruri, iesea cu prietenii fara sa-mi spuna, eu aflam de la cunostinte comune, si relatia a inceput sa devina din ce in ce mai rece, pana cand intr-o seara dintr-o cearta m-a trantit in pat.
Am vrut sa ma despart de el, dar m-a comvins ca "ii pare rau" persoanele cu care ma sfatuiam la vremea aia mi-au zis ca poate am fost si eu de vina, ca s-a intamplat numai o data, ca sa-l iert, ca suntem de atatia ani impreuna, ca ne intelegeam bine, sa ne impacam si bla bla bla.... Pana la urma l-am iertat, ne-am impacat, fara sa stiu atunci ca ala era inceputul sfarsitului.....
Ce a urmat dupa, a fost un calvar, de care si acum imi amintesc si nu pot sa nu ma intreb de ce l-am acceptat....
Relatia a inceput sa se schimbe. Daca la inceput eu eram "rasfatata", cea care avea ultimul cuvant, acum lucrurile se schimbasera radical.
Acum eram cea care dadea telefoane disperte noaptea dupa el, eram cea care accepta sa fie mintita in fata, accepta sa gaseasca cutii cu prezervative ascunse(ca sa nu le vad eu) prin casa si ma faceam ca nu-i nimic, eu eram cea care ceda, etc.....
Toate astea au dus la racirea relatiei, ajunsesem sa ne intalnim sa ne uitam la un film, sa mai facem ce faceam, dar nu mai comunicam, aveam fiecare grupul lui de prieteni, ieseam separat..... La cate o cearta mai nasolala ma lovea, uneori il loveam si eu pe el, ne injuram, ne jigneam neutral
M-am gandit de multe ori sa pun capat relatiei, si stiam ca pana la urma asta voi face, dar tot amanam, tot asteptam ceva, nici eu nu stiam ce.... Au inceput si ai mei sa vada ca ceva nu e in regula, au inceput sa imi zica sa il las, el si-a dat seama, si a inceput sa aibe discutii si cu ei....
Pana la urma am plecat amandoi in concediu in strainatate. Acolo am vorbit despre multe lucruri, ne-am inteles destul de bine, si am hotarat sa ne mutam impreuna.
Am luat decizia asta mai mult pentru ca imi doream sa ma hotarasc odata ce sa fac. Simteam ca trebuie sa iau neaaparat o hotarire si am zis ca asta e momentul si prilejul cel mai potrivit sa ma hotarasc.
Ne-am mutat impreuna fara ca parintii mei sa stie, au aflat cu cateva zile inainte si le-am provocat o mare suparare pentru ca ei nu erau de acord, dupa o saptamana m-a batut, m-a amenintat cu moartea, dupa inca o saptamana am venit in vizita la parintii mei si a inceput sa tipe la mine de fata cu fratele meu, el s-a bagat sa imi ia apararea si l-a batut si pe el, si nu am plecat nici atunci neutral dar ala a fost momentul cand mi-am dat seama ca nu mai exista alternativa. Asteptam sa-mi fac curaj. Dupa inca ceva timp dintr-un nimic ne-am luat la cearta si a inceput sa tranteasca prin casa lucrurile, sa ma ameninte cu moartea, si a doua zi cand nu era acasa mi-am facut repede bagajul si am plecat.
Au urmat amenintari din partea lui cu sinuciderea, m-a urmarit pe strada zile, saptamani, ma hotarasem intr-un timp sa merg la politie, dar a lasat-o mai moale, pentru ca a vazut ca eram hotarata, imi ameninta prietenii, daca ma vedea cu vreun baiat pe strada facea scandal, mi-am stricat multe relatii din cauza lui, plangea, a intrat cu forta peste mine in casa odata, se punea in genunchi pe strada sa-l iert, deci a fost un adevarat cosmar.

Au trecut cativa ani de atunci si acum sunt foarte fericita fara el. Asa. ca fetelor de la primele semne de violenta sa PLECATI!!!! Sa nu va para rau nici macar o secunda!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#80 2009-08-18 00:09:49

skumpi
Vizitator

pfff...mi se ridica paru pe mine cand citesc prin ce ati trecut`... off Doamne` neutral
sa mi se intample mie ? clar l`as denunta... poate asa ar invata minte sa nu mai ridice mana la cineva...da oricum pt genu asta de oameni singura solutie e un psihiatru...  am o ura pe ei... o scarba fata de specimene astea`acklad frustratii naibii acklad

#81 2009-08-18 00:11:58

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

bravo tie ca esti o femeie atat de puternica si ai stiut sa pui "punct" la timp

Publicitate

loading...

#82 2009-08-18 00:19:09

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

pfaoi my_aa, bine k intr`un final ai reusit sa te desprinzi de el signof10 ce oameni doamne neutral
eu nu inteleg cum poti lovi o persoana pe care afirmi k o iubesti neutral aia e iubire?? oricat de mult l`as iubi,la prima palma direct la masa`l trimit skitarg

Love.  Live. Laugh.

#83 2009-08-18 00:29:01

my_aa
Insomniac member

El a avut numai exemple negative in familie.
Parintii lui o tineau intr-un scandal permanent.
De sarbatori nu puteau sa stea toti la masa ca se luau la bataie. Mama lui il punea impotriva tatalui lui, ii dadea dreptate si cand il batea (pe tatal sau) neutral dar eu am aflat toate astea tarziu...
Ma bucur si eu ca am reusit sa iau hotararea care se lasa asteptata pana la urma.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#84 2009-08-18 00:34:31

ally18
Insomniac member

ii clar atunci,o avut de unde invata neutral knd vezi des chestii din astea,sau se intampla chiar in familia ta,ai 2 optiuni: sa faci la fel sau sa nu mai accepti asa ceva sub nici o forma...fiecare alege

Love.  Live. Laugh.

#85 2009-08-18 00:39:43

my_aa
Insomniac member

da asa e ....
Din pacate el a ales sa urmeze traditia lol

#86 2009-08-18 00:40:28

ally18
Insomniac member

mda...bine k ai scapat de el tongue

Love.  Live. Laugh.

#87 2009-08-18 08:46:00

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Si tatal sotului meu o batea pe maica-sa mereu si ea nu pleca.Nu pot sa inteleg ce a avut in cap...sau mai bine spus n-a avut.Cand mai este si un copil la mijloc este si mai grav ca saracul asista la toate bataile.A ramas mai agitat din cauza asta,se enerveaza repede in general.Nu si cu mine insa.Si din chestia asta din fericire el a invatat ce trebuia...sa nu fie ca si taica-su!Si sa-si trateze nevasta ca si pe o printesa  angel .Pai daca doare un fir de par nu mai stie ce sa-mi faca si unde sa ma mai pupe sa-mi treaca,dar mai sa-mi provoace el durere...
Eu sunt genul de femeie care nu tolereaza si nu iarta.Nici nu ofer a doua sansa.Nu stiu daca-i bine sau nu,dar prefer asa decat sa regret mai tarziu.Daca m-ar atinge fie si cu un deget i-as trage una la oo de n-ar mai face copii in veci lol si nu m-ar mai vedea in viata lui.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-08-18 08:54:24)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#88 2009-08-18 08:48:12

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

si eu am primit o palma de l iubi pe timpul bacului , dar nu il acuz , facusem o criza de nervi si nu reuseam sa ma calmez eram sub orice critica
si eu am dat in el cand neam certat odata si eu incercam sa il impac si el in gluma mia spus sa ma despart de el si am dat in el pt ca eu crezusem ca vorbea serios
niciuna nu a fost data tare
si cu exemple negative si eu si el avem in familie
in sensul k tatal lui cand bea vede matza urs
si tata e putin cam posesiv si dak el pateste cv se ia de toata lumea :ex dak se loveste ( k nu stie el sa mearga ) tipa la mama ce de ce a pus x lucru acolo pt a se lovi el rotfl2

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#89 2009-08-18 09:34:10

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

bravo my_aa !! Pacat ca multe femei merg pe: Bate-ma, turteste-ma, loveste-ma, IUBESTE-MA!! e trist ...

Sper sa nu fie luat acest articol ca pe o reclama: http://www.kudika.ro/articol/relatii/69 … -pace.html

Asa ceva nu se numeste iubire!!!!!

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-18 09:37:40)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#90 2009-08-18 09:48:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

my_aa m-au trecut fiorii cand am citit prin ce ai trecut... bine ca ai avut pana la urma puterea sa pleci...
si fosta mea relatie s-a stricat tot din cauza scandalurilor... nu m-a lovit niciodata dar i se parea extrem de nedrept ca eu sa am acces la tel lui de ex, sau el sa stea pe mess cand eram la el. si cand ii ziceam ca vreau sa-i vad de ex tel sarea in sus... dadea cu pumnul in pereti si in mobila... pana i-am zis pa... apoi a inceput sa ma caute ca disperatul, ca el ma iubeste etc... eu deja incepusem sa ies cu cel de acum si el ne urmarea... imi era frica deja ca stia tot despre al meu, pana si unde locuieste, unde lucreaza, ce nr are la masina... neutral
o suna pe mama sa-i bage strambe despre actualul neutral
l-am ignorat si pana la urma a renuntat...
cand m-am despartit de el mi-am promis ca nu voi mai accepta asa ceva niciodata

#91 2009-08-18 10:08:16

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

my_aa te admir ca ai avut puterea sa pleci, voi avea si eu insa cum ai spus tu... ceva ma retine... si nu inteleg ce.
azi m-am trezit asa cu o stare de greata dar n-am cum sa fiu insarcinata caci iau ac si le-am luat corect...
voi pune capat relatiei pana la urma...

#92 2009-08-18 10:12:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ally18 a scris:

ii clar atunci,o avut de unde invata neutral knd vezi des chestii din astea,sau se intampla chiar in familia ta,ai 2 optiuni: sa faci la fel sau sa nu mai accepti asa ceva sub nici o forma...fiecare alege

asa e
si la iubi a fost ceva de genul, iar el mereu spune ca n ar da niciodata intr o femeie
si mai stiu si alte cazuri

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#93 2009-08-18 10:14:49

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

foarte bine kat_utza
sper sa fie bine, te asteptam cu vesti puss

#94 2009-08-18 10:17:53

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

si eu speer...
mi-e rau tare azi!! grater(

#95 2009-08-18 10:36:18

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

wow! ce repede s-au innmultit paginile la capitolul acesta!

carmen_21 a scris:

poate sunt multe fete care si o fac cu mana lor, dar trebuie sa tineti cont ca sunt foarte multe femei care pur si simplu nu au incotro sa se duca, au copii, nu au bani, etc. viata nu e numai roz,asa ca oricat de dureros ar parea sunt femei care sufera si indura astfel de soti, nu pt ca ar fi extraordinar de indragostite, ci pt ca nu au alta varianta

si statul ce face, le primeste o luna, doua si apoi?
nu zic ca procedeaza corect, Doamne fereste...

"sunt multe fete care si o fac cu mana lor" -asa este. sunt multe fete/femei care sunt rele de gura; nu ma bag aici sa spun daca este bine sa fie lovite sau nu, si spun aici asa cum a spus si Domnul Iisus:" Cine M-a pus judecator peste voi?"
  in privinta aceasta, am iesit din randurile celor care nu cunosc pe Dumnezeu. dar asta nu inseamna ca eu nu sunt afectat de asemenea violente. oricum, biblia condamna violenta indiferent de natura ei. cuvintele ca "fiti inceti la manie" si "sa nu apuna soarele peste mania voastra" au disparut de mult din judecata oamenilor; altiii poate ca nici nu auzit vreodata asemenea cuvinte, si poate ca niciodata nu vor sa le auda -pentru ca nu vor, pentru ca "isi intepenesc grumazul" si "isi astupa urechile". vorba proverbului: "cum iti asterni, asa dormi".
deci femei, luati aminte la ceea ce spunea citystar despre barbatii 'alfa dominanti' -caci mult adevar avea in gura lui. si multe dintre voi spuneati ca acei barbati sa traiasca, cu ei sa va intemeiati o familie, cu ei sa faceti copii, si ei sa se inmulteasca. acum de ce va plangeti de ei? de aceea multe dintre voi vi-o faceti cu mana voastra.
  "ce sa fac eu cu un timid? ce sa fac cu un pampalau?" -sunt cuvintele care mai toate vi le spuneti; dar "ce seamana omul aceea va si secera". eu intotdeuna am fost impotriva violentei, si de aceea va zic: lasati barbatii acestia! dar voi nu vreti sa ascultati. nu-mi pot imagina cat de naive, cat de credule sunt fetele care nu vor sa vada ce ascunde lupul sub pielea lui de oaie. la inceput e bine, dar mai tarziu centrul de ajutorare va fi casa ta si a copiilor tai. nu puterea unui barbat 'alfa dominant' iti va da luna de pe cer, ci cuvintele tale il vor face pe cel slab sa ti-o ofere. nu va uitati la mine ca unul care cauta sa va "indrepte"...; eu unul nu caut pe niciuna din randurile voastre. si in ceea ce ma priveste, mai bine as alege un pampalau decat unul violent; caci la cel dintai mai exista nadejde de indreptare, dar cel de pe urma nu o sa se umileasca renuntand la spiritul lui violent. poate ca va renunta pentru o clipa la acel spirit, dar cand va avea nevoie de el, il va chema iarasi -caci nu se poate descurca fara el. un exemplu este si expresia: "sangele apa nu se face";deci cel violent nu o sa se faca bland. dar apa... totusi, se poate face sange. asta daca ati inteles ce am vrut sa spun.
imi imaginez deja fetele care citesc acest topic si care nici macar nu au puterea sa scrie asa cum a avut-o kat_utza. multe sunt asemenea ei...
barbatii sunt extrem de violenti. nu toti, dar cei mai multi, da; si eu va zic celor care nu sunteti casatorite: lasati-i! nu cautati niciodata barbati care frecventeaza discotecile. la mine in oras s-au desfiintat deja 2 discoteci. nu va intrebati de ce?  statistic vorbind, o discoteca nu se poate desfiinta asa usor; pentru ca tineret va exista intotdeuna. mai ales ca intrarea fetelor era mai mereu gratis. si totusi s-au desfiintat. fortele de ordine erau mereu prezente, si chiar si mie ca barbat imi era teama sa trec pe langa fiintele acelea care se lasau in stapanirea celui rau. vedeam fete pe acolo si incercam sa pun cap la cap cuvintele lor " mergem sa ne distram, sa ne simtim bine" cu situatia de fatza. pai nu puteam; ba chiar le plangeam de mila. in treacat ma uitam in ochii unei fete, si-i strigam in sufletul meu: "iesi din mijlocul lor pana nu va fi prea tarziu."

"poate sunt multe fete care si o fac cu mana lor"???!! nu ca... "poate", ci toate fetele si-o fac cu mana lor, pentru ca se grabsesc in a-si face prieteni; iar kat_utza isi stie ea povestea ei...
sfatul meu kat_utza este ca mai bine sa ramai singura, decat sa stai cu un asemenea barbat. daca acum ti-a dat o palma, la starea civila nu vei semna altceva decat autoritatea pe care i-o vei da ca sa 'stapaneasca' si mai mult peste tine. dar despartirea de el trebuie facuta cu intelepciune; -"grabeste-te incet". si ii poti spune adevarul: "te consider un barbat violent. eu te-am iertat complet pentru palma aceea. dar iertarea mea nu are puterea sa te si schimbe pe viitor, ci doar ca sa nu te mai simti tu vinovat". iar daca va fi aspru cu tine dupa ce ii spune cuvintele acestea, atunci convingerea ta va fi si mai mare ca sa il parasesti. si daca te va intreba: "de ce ai mai stat cu mine dupa palma aceea?", atunci tu sa ii raspunzi: "o hotarare nu se poate lua asa imediat, si mi-a trebuit timp de gandire". si daca iti va spune: "mai acorda-mi o sansa; mai gandeste-te", tu sa ii raspunzi: "bine, ma voi mai gandi; dar vreau sa fac asta de una singura". si sa pleci de la el. succes!
iata ca m-am si rugat pentru tine kat_utza, pentru ca sa ai puterea si curajul sa iei hotarerea aceasta, si ca Domnul sa fie cu tine si sa te ajute!

Ultima oara a fost editat de extra (2009-08-18 10:43:40)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.